Het park - De Reiger

Ga naar de inhoud
Vakantiepark 'het Fonteinbos' is een kleinschalig vakantiepark met 55 recreatie bungalows, allen particulier bezit.  Er is geen centrale receptie of centrale voorzieningen. Er is een beheerder aanwezig voor algemeen toezicht en waar u terecht kunt bij vragen of calamiteiten. Niet alle bungalows worden verhuurd. Dat geeft een speciale, aangename, rust op dit park. Het park is uitermate geschikt voor de rustzoekende vakantieganger en gezinnen met kleine kinderen. Er zijn op het park onder andere een aantal schommels, wip en een tafeltennistafel aanwezig.

Vakantiebungalow 'de Reiger' nr. 34, ligt centraal op het park met veel privacy.

Er is plaats voor 2 รก 3 auto's. Rondom het huis kunt u gemakkelijk uw fiets kwijt en voor de kleinste vakantievierders is er een afgedekte zandbak. Jaarlijks wordt het zand 'verschoond'. 

Oudemirdum is vanaf de snelweg A6 makkelijk bereikbaar. U kiest daarvoor de afslag Lemmer. Vanaf hier richting Balk aanhouden tot ca. 8 kilometer buiten Lemmer.
Daarna richting Sondel, Nieuwemirdum en tenslotte Oudemirdum. In Oudemirdum volgt u de bewegwijzering naar het Fonteinbos.

Komt u vanaf Harlingen, Bolsward dan houdt u richting Balk aan. ca. 5 kilometer voor Balk neemt u de afslag Oudemirdum. Daarna volgt u de bewegzijzering naar het Fonteinbos.
Terug naar de inhoud